Flam d'ou i llimona
Categoria:
Tipus de plat: Flam
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre ous sencers
- Mig got de llet
- Quatre cullerades soperes de sucre
- La ratlladura d'una llimona
- Dues fulles de gelatina
- Un raget de caramel líquid
Utensilis
Un motlle bonic de forma.
Una safata per presentar-ho a taula un cop desmotllat
Elaboració
En un bol hi posarem els rovells d'ou i el sucre, i farem que emblanqueixi amb les pales de muntar.
Desfarem la gelatina dins la llet, i ho barrejarem
Muntarem les clares a punt de neu, i ho barrejarem tot, juntamnet amb la raspadura de llimona.
Ho deixarem a la nevera dins d'un motlle unes hores fins que cualli, i en el moment de servir-ho hi posarem per sobre el caramel líquid.
Notes
També es pot posar en motlles individuals. No cal ficar-ho al bany maria, ja que porta gelatina. Si volem fer-ho al bany maria, que també pot ser, cal no posar gelatina.
Comparteix aquesta recepta: