Flam d'ou i llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un motlle bonic de forma.
Una safata per presentar-ho a taula un cop desmotllat

Elaboració

En un bol hi posarem els rovells d'ou i el sucre, i farem que emblanqueixi amb les pales de muntar.
Desfarem la gelatina dins la llet, i ho barrejarem
Muntarem les clares a punt de neu, i ho barrejarem tot, juntamnet amb la raspadura de llimona.
Ho deixarem a la nevera dins d'un motlle unes hores fins que cualli, i en el moment de servir-ho hi posarem per sobre el caramel líquid.

20min

Notes

També es pot posar en motlles individuals. No cal ficar-ho al bany maria, ja que porta gelatina. Si volem fer-ho al bany maria, que també pot ser, cal no posar gelatina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se