Tallarines de pasta d'ou amb salmó fresc
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de tallarines de pasta d'ou
- Aigua
- Sal
- Nou moscada en pols
- Un iogurt natural
- Nata líquida per muntar
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Cinc supremes de salmó de 150 grams cadascuna (aproximadament)
- Una ceba tendra
- Porradell picolat
Utensilis
Un wok gran
Una cassola fonda metàl·lica
Una escorredora
Quatre plats fondos
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, agafem els talls de salmó i amb l'ajud d'un ganivet els hi traiem la pell i els tallem a quadradets mitjans, i els reservem.
Tot seguit, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba tendra picolada fins que és transparent, i tot seguit, afegim els trossos de salmó salpebrats, els hi donem unes voltes, i seguidament, afegim un iogurt natural i un raig de nata líquida, i ho deixem coure tres minuts, a continuació afegim les tallarines, afegim un polsim de sal i nou moscada, i ho espolsem per sobre amb una mica de porradell picolat, ho repartim en els plats fondos, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: