Tallarines de pasta d'ou amb salmó fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un wok gran
Una cassola fonda metàl·lica
Una escorredora
Quatre plats fondos
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim les tallarines fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, agafem els talls de salmó i amb l'ajud d'un ganivet els hi traiem la pell i els tallem a quadradets mitjans, i els reservem.
Tot seguit, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba tendra picolada fins que és transparent, i tot seguit, afegim els trossos de salmó salpebrats, els hi donem unes voltes, i seguidament, afegim un iogurt natural i un raig de nata líquida, i ho deixem coure tres minuts, a continuació afegim les tallarines, afegim un polsim de sal i nou moscada, i ho espolsem per sobre amb una mica de porradell picolat, ho repartim en els plats fondos, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se