Paté de campanya fet a casa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer 1 kg. de paté:

Elaboració

Netegem i tallem en trossos els fetges, la papada, la cansalada i la carn magra
Hi afegim la resta dels ingredients menys l’ou i la llet.
Ho deixem marinar en un recipient unes 4 hores.
Ho piquem a la picadora amb la reixeta del 4.
A la massa obtinguda, hi afegim la llet i l’ou .
Ho barregem bé i introduim la massa en pots de vidre de 200 cc.
Tanquem bé els pots de vidre i els coem al bany Maria fins a aconseguir l’esterilització
(si es fa en olla a pressió uns 45 minuts i si es fa en cassola o olla gran normal, uns 90 minuts.
Deixem que els pots es refredin dins l’aigua. Per menjar-lo, traiem el paté del pot.
Deixem que els pots es refredin dins l’aigua. Per menjar-lo, traiem el paté del pot.
Si fes una mica de pudor, cal llençar-lo.
El podem pendre amb torrades, …

1h 40min

Notes

Per fer 1 kg. de paté


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se