Peix espasa amb carbassa confitada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per confitar la carbassa:

2 racions

Elaboració

De la carbassa confitada:

El primer que cal fer és l'aigua de calç. Per a això es necessiten 75 g de calç (d'emblanquinar o pintar les parets) per quilo de carabassa. Es cobreix la calç d'aigua i es deixa reposar algunes hores fins que la calç es dissolgui i baixi al fons i quedi l'aigua a la superfície.
La quantitat d'aigua de calç que necessitem serà la necessària per cobrir la carbassa trossejada o a daus.
Un cop tinguem l'aigua de calç, pelem i trossegem la carbassa a daus i la cobrim de l'aigua.
La deixem submergida 24 hores.
Escorrem bé els trossos i els rentem sota l'aigua de l'aixeta.
Col•loquem la carbassa en un recipient que pugui anar al foc.
Hi afegim el sucre i aigua (1 quilo de sucre per litre d'aigua), fins que quedi ben coberta.
Hi afegim la canyella i la pell de llimona.
Ho deixem coure fins que la cazabaza estigui tendra.
Ho apartem del foc i la deixem refredar completament.

Del peix espasa:

En una planxa amb una mica d’oli, posem el peix espasa, el salpebrem i coem uns 5 minuts per costat. Si es cou massa queda ressec.

Per emplatar:

En un plat, hi posem dos talls de peix espasa per persona i al costat uns daus de carbassa confitada.
Ja es pot servir.

40min

Notes

No tinc en compte el temps de fer l'aigua de calç ni el temps de tenir-hi la carbassa submergida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se