Nius de maduixots amb gelat de vainilla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Cinc motlles de flam metàl·lics de mida mitjana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un estri per fer boles de gelat
Un bol de vidre mitjà
Cinc plats de postre

Elaboració

Primerament, en un bol amb aigua freda, posem a remullar les fulles de gelatina i deixem que s'estovin.
Seguidament, netegem els maduixots i els posem a coure en un cassó amb un dit d'aigua i el sucre, a foc baix.
Quan veiem que els maduixots són gairebé desfets els apartem del foc, afegim les fulles de gelatina escorregudes i ho remenem amb el batedor de varetes.
Tot seguit, mullem els motlles amb aigua, i els omplim amb els maduixots amb la gelatina, i els posem a la nevera, fins que estiguin quallats.
En el moment de presentar el plat, desemmotllem els nius en el centre del plat, fiquem una bola de gelat de vainilla damunt del niu de maduixots, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min

Notes

En comptes de gelat de vainilla, també podem fer servir gelat de nata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se