Llengua de porc marinada amb herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

De la salsa per la maceració:

Piquem amb un bon ganivet i molt fines, les herbes aromàtiques. Laminem i piquem el gra d'all.
Posem totes les herbes amb l'all al vas de la batedora elèctrica, amb una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva.
Batem la barreja i la reservem.
En un bol, hi posem la barreja anterior i hi afegim bastant vinagre.
Ho barregem tot i ho reservem.

Preparació de la llengua cuita:

Polim la llengua d'impureses amb un ganivet ben esmolat. La tallem a rodanxes.

Marinació:

En el bol, on tenim la salsa de marinar, hi posem la llengua tallada a rodanxes i hi afegim, pebre negre mòlt i pebre vermell de la Vera.
Ho barregem tot i ho deixem unes 2 hores marinant. Cada 15 minuts, ho remenem bé.
Ja es pot servir a temperatura ambient.

25min

Notes

En el temps, no tinc en compte les 2h de marinació.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se