Pastís de diumenge ràpid
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Tres ous
- 1 iogurt natural
- Tres mides del iogurt de farina
- Dues mides iogurt de sucre
- 1/2 mida iogurt d'oli verge d'oliva
- Un sobre llevadura
- Mantega per untar el motlle
- Filets de sucre de colors, estrelletes, etc...(a gust) per posar per sobre.
Utensilis
Una safata bonica de servir
Elaboració
Barrejarem els ous sencers amb el sucre, fins que quedi blanca la pasta
Hi afegirem la farina i el iogurt, i ho barrejarem
Hi afegirem el sobre de llevadura.
Ho deixarem reposar uns deu minuts.
Encendrem el forn a 170 graus dalt i baix, i quan sigui calent, ho posarem al mig.
Ho deixarem fins que estigui ros, -uns trenta cinc o quaranta minuts- punxant-lo per a veure si està fet de dins.
Quan sigui fred, posar per sobre el que ens vingui de gust.
Notes
Si en acabar de fer-se ho deixem dins del forn, evitarem que se'ns baixi la massa.
Podem decorar-ho també amb xocolata calenta negra o blanca, o meitad de cada color.
També hi podem posar nata i fruites.
Aquesta massa queda molt esponjosa.
Comparteix aquesta recepta: