Bacallà amb ou dur, carxofes i pèsols

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya - Bacallà de Quaresma
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem els ous a bullir amb aigua, sal i un raig de vinagre uns 12 minuts, els deixem refredar, els pelem i tallem per la meitat.
Desgranem el mig quilo de pèsols, en el meu cas pèsols del Maresme, molt tendres i molt bons.
Netegem les carxofes, les tallem a quarts i les reservem.
Enfarinem el bacallà i el posem en una cassola amb l’oli.
Les fregim lleugerament i el retirem.
En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba picada, l’all trinxat i el tomàquet triturat i una mica de julivert trinxadet i deixem que mica en mica es faci el sofregit a foc baix.
Hi afegim les carxofes tallades a quarts i una mica d’aigua ( ½ got d’aigua) al cap d’uns moments hi posem els pèsols, en el meu cas aquest dos ingredients com he dit abans eren molt tendres i amb molt poca estona han estat fets
A continuació hi posem el bacallà i els ous durs i deixem que faci xup-xup uns instants perquè agafi tots els gustos.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se