Sípia a la planxa sobre llit de patates arrebossades i allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata rectangular gran de porcellana
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una planxa gran
Unes pinces per la planxa

Elaboració

Primerament, fem l'allioli com explico a la meva recepta i el reservem.
Tot seguit, fem les patates arrebossades com explico a la meva recepta, i les posem a la safata de porcellana fent un llit,i ho reservem.
Seguidament, netegem la sípia, la tallem en tires de dos dits d'ample i les posem damunt la planxa, fins que estan cuites i daurades.
Ja per acabar, anem ficant la sípia ben posada al damunt del llit de patates, i amb l'ajud de la mànega pastissera carregada amb l'allioli, anem fent ratlles damunt la sípia, i ja la tenim llesta per servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se