Sípia a la planxa sobre llit de patates arrebossades i allioli
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis patates arrebossades (les trobareu a les meves receptes)
- Un morter d'allioli fet a ma (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre sípies de mida gran
Utensilis
Una safata rectangular gran de porcellana
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Una planxa gran
Unes pinces per la planxa
Elaboració
Primerament, fem l'allioli com explico a la meva recepta i el reservem.
Tot seguit, fem les patates arrebossades com explico a la meva recepta, i les posem a la safata de porcellana fent un llit,i ho reservem.
Seguidament, netegem la sípia, la tallem en tires de dos dits d'ample i les posem damunt la planxa, fins que estan cuites i daurades.
Ja per acabar, anem ficant la sípia ben posada al damunt del llit de patates, i amb l'ajud de la mànega pastissera carregada amb l'allioli, anem fent ratlles damunt la sípia, i ja la tenim llesta per servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: