Pizza casolana feta amb pasta de full, bolonyesa i formatge parmesà
Categoria:
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Utensilis
Una placa pel forn
Una safata de cartró rodona amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un full de paper de forn
Elaboració
Primerament, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full, i tot seguit la punxem amb l'altre corró.
Tot seguit, amb un cartró, fem una plantilla rodona de trenta centímetres,i amb l'ajud d'aquesta plantilla, tallem la pasta de full.
A continuació, fiquem la pasta de full damunt un full de paper de forn a sobre la placa del forn, i amb un cullerot, omplim tota la base amb sofregit de tomàquet.
Seguidament, repartim la bolonyesa per tota la superfície de la pizza, l'espolsem amb el formatge parmesà, i l'enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja és cuita i daurada.
Ja per acabar, fiquem la pizza amb compte damunt la safata amb blonda, i ja la podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: