Pastís de peix de roca amb salsa de crancs i llagostí

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa de cranc:

3 racions

Elaboració

De la salsa de cranc:

Escalfem dues cullerades d’oli en una paella i hi afegim la pastanaga, el porro i l’api. Ho deixem estofar durant 5 minuts.
Ho salpebrem i hi afegim els crancs.
Incorporem el raig de brandi, i ho flamegem.
Ho mullem amb el vi blanc i continuem la cocció a foc lent durant 10 minuts.
Passem la preparació per un colador xinés.
Barregem la salsa obtinguda amb la nata líquida
Rectifiquem de sal i ho escalfem 2 minuts més. La reservem.

Del pastís de peix:

Bullim el peix de roca durant uns 7 minuts amb un all.
Retirem el peix i deixem bullir el fumet fins que es redueixi.
En un bol, triturem el peix bullit de roca, sense les espines i a bocins, amb el sofregit, la nata, els ous, el brandi, la sal i el pebre.
Untem mantega en un motlle rectangular de forn.
Ratllem pa sec i l'espolsem pel motlle. Seguidament, hi aboquem tota la barreja triturada.
Posem el motlle al forn durant 1 hora a 180º.
El fumet reduït, el lliguem amb una mica de mantega.

Emplatat:

Un cop el pastís s'ha refredat a la nevera, el tallem i l'amanim amb la salsa de cranc i sobre, hi posem un llagostí que hem saltat en una paella, uns 2 minuts.una mica del fumet lligat amb mantega i anet picat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se