Osobuco
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg osobuco
- Oli
- Sal i Pebre
- Farina
- 2 Cebes
- 1 Copa de Conyac
- Alls i julivert i una pela de llimona ratllada
6 racions
Elaboració
Salpebrar l'Osobuco, enfarinar-ho i passar per la paella. Un cop daurat es retira del foc.
Es fa un sofregit de ceba rallada (1 o 2 segons la mida) a poc foc, quant està una mica daurada s'hi afegeix el conyac, una tassa de caldo, i l'Ossobuco.
De tant en tant girar el tall i afegint caldo.
Quant falti uns 15 minuts per acabar la cocció, posar-hi la picada d'alls, julivert, i la llimona ratllada.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1625 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.