Arrós amb ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. Arrós Bomba
- 400 gr. de Ceps
- 1 ceba mitjana
- 40 gr. mantega
- 1 copa vi blanc o cava
- 1 all, sal, pebre, i un polsim de parmesà
- 2 litres de brou de verdura
4 racions
Elaboració
Posar la mantega i l'all sencer, la ceba triturada al foc a poca temperatura, quant agafi color, hi afegim l'arròs, ho remenem sense parar, i afegim el brou a poc a poc.
Després de 15 minuts s'hi tira al vi o el cava, i els ceps a lamines, no massa fines, cal remenar els últims minuts en molta cura, per no trossejar els ceps, hi afegim sal i pebre, un polsim de parmesà i 30 gr. de mantega.
30min
Notes
El brou de verdures pot ser, de ceba, porro, pastanaga, naps...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2455 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.