Pit de pollastre arrebossat sense ou

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Ingredients

  • 1 pit de pollastre
  • 250 cl de llet
  • 150 gr. de pa torrat triturat
  • Suc d'1 llimona
  • Oli, sal, pebre

2 racions

Elaboració

Es fileteja la pit, es trosseja, i es salpebra.
En un vol posarem la llet, el pit, i el suc de la llimona. Cal deixar macerar mínim una hora.
Encendrem el grill del forn.
Greixa, una bandeja amb oli, per al forn.
Passar els trossos de pit per el pa torrat, i posar-les a la safata forn.
La resta del suc, de macerar es tira per damunt del pit, ja col·locat a la safata.
Posar al forn, i girar quant vegem que està una mica daurat.

30min

Notes

L'arrebossat es pot servi amb unes patates, amb un puré etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: