Pit de pollastre arrebossat sense ou
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Croquetes
Recepta per forn
Ingredients
- 1 pit de pollastre
- 250 cl de llet
- 150 gr. de pa torrat triturat
- Suc d'1 llimona
- Oli, sal, pebre
2 racions
Elaboració
Es fileteja la pit, es trosseja, i es salpebra.
En un vol posarem la llet, el pit, i el suc de la llimona. Cal deixar macerar mínim una hora.
Encendrem el grill del forn.
Greixa, una bandeja amb oli, per al forn.
Passar els trossos de pit per el pa torrat, i posar-les a la safata forn.
La resta del suc, de macerar es tira per damunt del pit, ja col·locat a la safata.
Posar al forn, i girar quant vegem que està una mica daurat.
30min
Notes
L'arrebossat es pot servi amb unes patates, amb un puré etc.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4582 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.