Espaguettis de carbasso amb bacalla
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pastís
Recepta per vaporera
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 carbassos migans, una pastanaga, 2 cebes, 2 dents d'alls, sal, pebre, oli.150 gs. de bacalla morro si pot ser millortres tomaquets secs
2 racions
Utensilis
Maquina de fer els espaguettis
Elaboració
agafem els carbassos i els fem amb la ,maquina espaguettis tambe la pastanaga, al vapor. agafem les cebes i els alls tallat petis a la paellaamb una mika de oli es reserva , agafem el bacalla lo confitem a foc lent amb oli es treuan les lasques, posem en una paella els espaguettis amb la cebes i alls afegim sal i pebre trocegem els tomaquets cuand estigin una mica fet los posem en el plat sobra el bacalla
30min
Notes
Posem en el plat els espaguettis amb les cebes i tomaquets i sobra el bacalla
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2995 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.