Amanida de fonoll amb parmesà ratllat
Ingredients
- 1 Bulb de fonoll amb part dels brots verds
- 1 Bossa d'enciam variat
- 1 Bossa d'escarola
- 8 Tomàquets petits
- 100 g de formatge parmesà ratllat
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Vinagre (opcional)
Elaboració
Rentem els enciams, l'escarola i el bulb de fonoll.
Rentem els tomàquets i els partim per la meitat.
Reservem els brots verds del fonoll.
Laminem el bulb del fonoll o el tallem a rodanxes grans i fines
En un plat, hi posem tot barrejat l'enciam, l'escarola, el fonoll i el tomàquets partits per la meitat.
Sobre, hi posem el formatge ratllat i els brots verds de fonoll. Ho amanim amb sal, oli d'oliva i una mica de vinagre (opcional). Hi tirem una mica de pebre negre mòlt.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: