Amanida de fonoll amb parmesà ratllat

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem els enciams, l'escarola i el bulb de fonoll.
Rentem els tomàquets i els partim per la meitat.
Reservem els brots verds del fonoll.
Laminem el bulb del fonoll o el tallem a rodanxes grans i fines
En un plat, hi posem tot barrejat l'enciam, l'escarola, el fonoll i el tomàquets partits per la meitat.
Sobre, hi posem el formatge ratllat i els brots verds de fonoll. Ho amanim amb sal, oli d'oliva i una mica de vinagre (opcional). Hi tirem una mica de pebre negre mòlt.
Ja es pot servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se