Carn "Richada"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400gr de carn de vedella neta sense greixos ni nervis
  • 3 patates
  • 1 cap d'all
  • 1/2 kg ceba
  • Farina
  • Vi albariño
  • Fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre vermell de la Vera dolça i picant.

2 racions

Elaboració

Trossegem la carn a tires petites de 2 cm d'ample, salem i enfarinem. Tallem les patates també a tires per fregir.
Utilitzarem dues paelles, una amb abundant oli per fregir les patates i una altra amb un raig d'oli per cuinar la carn.
Comencem fregint les patates en l'oli calent, quan estigui tot fregit retirem a un plat amb paper absorbent per eliminar l'excés d'oli i salem al gust.
A l'altra paella posem una mica d'oli d'oliva i quan estigui ben calent sofregim lleugerament l'all ben picat i tirem els trossos de carn daurant-los per ambdós costats.
Quan la carn estigui mig feta baixem el foc i tirem la ceba tallada en juliana, la deixem coure 2 minuts i afegim un got de vi blanc albariño, lliguem bé els ingredients i després empolvorem amb pebre vermell combinant dolç i picant, remenem fins que la carn estigui al punt i aconseguir que espesseixi la salsa.
Per servir col·loquem primer les patates hi ha sobre la carn amb el suc perquè les patates l'absorbeixin.

45min


Recepta de cuina de Carn "Richada"

Rinxada

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: