Carn "Richada"
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Galicia
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400gr de carn de vedella neta sense greixos ni nervis
- 3 patates
- 1 cap d'all
- 1/2 kg ceba
- Farina
- Vi albariño
- Fulla de llorer
- Sal
- Pebre vermell de la Vera dolça i picant.
2 racions
Elaboració
Trossegem la carn a tires petites de 2 cm d'ample, salem i enfarinem. Tallem les patates també a tires per fregir.
Utilitzarem dues paelles, una amb abundant oli per fregir les patates i una altra amb un raig d'oli per cuinar la carn.
Comencem fregint les patates en l'oli calent, quan estigui tot fregit retirem a un plat amb paper absorbent per eliminar l'excés d'oli i salem al gust.
A l'altra paella posem una mica d'oli d'oliva i quan estigui ben calent sofregim lleugerament l'all ben picat i tirem els trossos de carn daurant-los per ambdós costats.
Quan la carn estigui mig feta baixem el foc i tirem la ceba tallada en juliana, la deixem coure 2 minuts i afegim un got de vi blanc albariño, lliguem bé els ingredients i després empolvorem amb pebre vermell combinant dolç i picant, remenem fins que la carn estigui al punt i aconseguir que espesseixi la salsa.
Per servir col·loquem primer les patates hi ha sobre la carn amb el suc perquè les patates l'absorbeixin.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4600 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.