Carn "Richada"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400gr de carn de vedella neta sense greixos ni nervis
  • 3 patates
  • 1 cap d'all
  • 1/2 kg ceba
  • Farina
  • Vi albariño
  • Fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre vermell de la Vera dolça i picant.

2 racions

Elaboració

Trossegem la carn a tires petites de 2 cm d'ample, salem i enfarinem. Tallem les patates també a tires per fregir.
Utilitzarem dues paelles, una amb abundant oli per fregir les patates i una altra amb un raig d'oli per cuinar la carn.
Comencem fregint les patates en l'oli calent, quan estigui tot fregit retirem a un plat amb paper absorbent per eliminar l'excés d'oli i salem al gust.
A l'altra paella posem una mica d'oli d'oliva i quan estigui ben calent sofregim lleugerament l'all ben picat i tirem els trossos de carn daurant-los per ambdós costats.
Quan la carn estigui mig feta baixem el foc i tirem la ceba tallada en juliana, la deixem coure 2 minuts i afegim un got de vi blanc albariño, lliguem bé els ingredients i després empolvorem amb pebre vermell combinant dolç i picant, remenem fins que la carn estigui al punt i aconseguir que espesseixi la salsa.
Per servir col·loquem primer les patates hi ha sobre la carn amb el suc perquè les patates l'absorbeixin.

45min


Recepta de cuina de Carn "Richada"

Rinxada

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: