Arrós amb ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar la mantega i l'all sencer, la ceba triturada al foc a poca temperatura, quant agafi color, hi afegim l'arròs, ho remenem sense parar, i afegim el brou a poc a poc.
Després de 15 minuts s'hi tira al vi o el cava, i els ceps a lamines, no massa fines, cal remenar els últims minuts en molta cura, per no trossejar els ceps, hi afegim sal i pebre, un polsim de parmesà i 30 gr. de mantega.

30min

Notes

El brou de verdures pot ser, de ceba, porro, pastanaga, naps...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se