Arrós amb ceps
Categoria:
Tipus de plat: Risotto
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. Arrós Bomba
- 400 gr. de Ceps
- 1 ceba mitjana
- 40 gr. mantega
- 1 copa vi blanc o cava
- 1 all, sal, pebre, i un polsim de parmesà
- 2 litres de brou de verdura
Elaboració
Posar la mantega i l'all sencer, la ceba triturada al foc a poca temperatura, quant agafi color, hi afegim l'arròs, ho remenem sense parar, i afegim el brou a poc a poc.
Després de 15 minuts s'hi tira al vi o el cava, i els ceps a lamines, no massa fines, cal remenar els últims minuts en molta cura, per no trossejar els ceps, hi afegim sal i pebre, un polsim de parmesà i 30 gr. de mantega.
Notes
El brou de verdures pot ser, de ceba, porro, pastanaga, naps...
Comparteix aquesta recepta: