Rostit de pollastre amb fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem, unes 2 hores, abans de començar a fer el plat, les panses, prunes i figues a macerar i rehidratar en vi ranci.
En una cassola de fang o ferro colat amb tapa de vidre, hi posem un raig d'oli d'oliva.
Comencem a daurar el pollastre net, tallat a octaus i salpebrat.
Si ha deixat anar oli del greix del pollastre, en retirem fins que en quedi poc.
A la mateixa cassola, amb el pollastre, hi posem a confitar la ceba tallada a juliana fina, a foc més aviat baix.
Ho anem remenant sovint.
Quan tingui un bonic color torrat hi incorporem el vi ranci de la maceració.
Deixem reduir-lo abans d'afegir-hi el tomàquet, una cullerada de sucre i sal.
Seguim amb la cocció fins que el tomàquet estigui al punt.
Hi posem un parell de cullerades de farina.
Ho remenem fins que estigui cuita.
Ho cobrim amb aigua més o menys, fins la meitat de la cassola.
A foc suau deixem que vagi coent durant uns 20 minuts.
Hi afegim, els fruits secs macerats i un grapat de pinyons.
Ho deixem coent uns 20 minuts més.
Millor menjar-lo el dia següent d'haver-lo fet.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se