Aletes de pollastre a la graella amb patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Quatre plats plans grans
Unes pinces per la graella
Una safata metàl·lica fonda pel forn

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, salpebrem les aletes i les posem a la graella perquè es coguin al nostre gust, i un cop cuites les fiquem de quatre en quatre en cadascun dels plats, posades a la part de dalt del plat, i les reguem amb un bon rajolí d'oli d'oliva.
Ja per acabar el plat, fem un niu de patates a lo pobre a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se