Verats a la graella amb mongetes del ganxet fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una espàtula metàl·lica plana
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli i els alls laminats, fregim les mongetes i un cop fregides les reservem.
Seguidament, netegem i filetegem els verats en dues meitats a lo llarg, els salpebrem i els coem a la graella fins que veiem que ja són cuits al nostre gust, els posem de dos en dos en cada plat, amb un rajolí d'oli.
Ja per acabar el plat, repartim una mica de mongetes fregides a la part de baix del plat, i ho servim a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se