Patates petites bullides amb pell

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Un plat gran

Elaboració

Primerament, rentem les patates, les posem a la cassola amb aigua i sal, i deixem que coguin, fins que les punxem i veiem que ja són cuites.
Seguidament, les obrim en dues meitats i les fiquem en el plat on les servirem, espolsades amb: sal, pebre vermell dolç, un bon raig d'oli d'oliva, i ja les podrem servir a taula.

45min

Notes

Farem tantes racions com persones seguin a taula.
Aquesta recepta tant pot servir com a primer plat, guarnició o aperitiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se