Wok de fideus amb hortalisses i trossets de pollastre

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coem els fideus en abundant aigua, amb una mica d'oli i sal.
Els deixem ben al dente, ja que després els saltarem amb les hortalisses i s'acabaran de fer.
Tallem totes les hortalisses a tires grans i les saltejem al wok amb un rajolí d'oli d'oliva i un pessic de sal, a foc viu durant 4 o 5 minuts.
Mentre coem els fideus, en una planxa amb una mica d'oli, coem el pit de pollastre filetejat.
amb unes tisores, el tallem a trossets petits.
Afegim els trossets de pollastre i els fideus al wok on tenim cuites les hortalisses.
Ho saltem tot junt, uns 2 minuts, fins que els fideus siguin ben calents.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se