Tripa i peus de xai estofats amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

primerament, en una cassola fonda amb aigua posem: un polsim de sal,dues fulles de llorer, un grapat de grans de pebre negre, les dues tripes de xai i els dotze peus.
Posem el foc a temperatura mitjana, i deixem que arrenqui el bull,fins que els peus i les tripes estiguin cuites, les retirem del foc, i quan tot plegat ja estigui fred, amb unes tisores, tallem les tripes a trossos regulars, i les reservem juntament amb els peus.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta, la corregim de sal.
Tot seguit, afegim la tripa i els peus de xai, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se