Coca de pasta de full amb porros, xampinyons i salsitxes frankfurt

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar
Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb el corró, i amb l'altre corró la punxem.
Tot seguit, la tallem a 35 centímetres de llarg per 25 d'ample, i la fiquem a la placa de forn damunt el paper sulfurat.
A continuació, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta, i un cop fet, l'escampem per tota la superfície de la coca.
A part, tallem els porros a rodelles, els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin cuits, i els escampem pel damunt del sofregit de tomàquet.
Seguidament, netegem els xampinyons, els filetegem i els fregim en la paella amb oli d'oliva, salpebrats, i quan estiguin fregits, els repartim per tota la superfície de la coca, i seguidament, escampem pel damunt les salsitxes de frankfurt tallades a rodelles, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho enfornem a 180º, fins que tant la pasta de full com el formatge estiguin daurats, ho traiem del forn, i ho posem a la safata de cartró amb blonda, i amb unes tisores ho tallem en porcions com si fossin canapès, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se