Macarrons estofats amb sípia i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un wok gran
Uns estalvis
Cinc plats fondos
Una escorredora
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal, mitja ceba pelada, una branca d'api, i un grapat de grans de pebre negre, posem a coure la sípia fins que estigui cuita, la traiem i la reservem.
Quan la sípia ja és freda, la tallem en trossos regulars i la reservem.
A part, escorrem els bolets, i en una paella amb un raig d'oli, els saltem fins que han deixat anar la seva aigua, i els reservem.
Tot seguit, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim els macarrons fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A continuació, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i els alls laminats, i quan tot plegat és ben fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet, un sobre de tinta de calamar, i un cullerot de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull durant uns deu minuts.
Seguidament, afegim la sípia tallada, els bolets, i els macarrons, i amb l'ajuda del mànec del wok, donem unes voltes, corregim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb el mateix wok, amb uns estalvis a sota, i cinc plats fondos.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se