Carbassó lluna farcit

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

cullera buidadora

Elaboració

Agafar els carbassons i tallar-lis el barret i reservar.
Amb la cullera de fer boles, buidar els carbassons. Deixant no mes, una capa d'1 cm al costat de la pell.
Rentar-los i bullir-los amb aigua i sal, no massa temps, ja que han de quedar semi tous.
Mentrestant, rentar la ceba, l'all i tallar a trossos petits, afegir la part de l'interior del carbassó (el que hem buidat), tallat també petit.
Passar per la paella, la ceba i quan agafa una mica de color posar l'all trinxat, la picada o botifarra esparracada i part de l'interior del carbassó.

Quan els carbassons estiguin tous (no massa cuits) posar-los a escórrer cap per ball, sobre un drap de cuina net.
Posar dins els carbassons, una cullereta amb maonesa amb all. Omplir amb el farcit i sobre ficar formatge ratllat
Posar amb una safata al forn calent, dalt i baix de 10 a 15 minuts.
Servir tapat amb el barret del carbassó.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se