Estofat de calamars a rodanxes amb pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer la picada :

4 racions

Elaboració

Passem per aigua els calamars que ens han preparat a la peixateria. Els reservem.
Prepararem la picada picant-ho tot al morter. La reservem. Uns 5 minuts.
En una cassola amb un bon raig d'oli d'oliva, hi posem els calamars i deixem que es vagin daurant amb un polsim de sal i pebre.
Mentre, pelem la ceba, la piqueem i la incorporarem a la cassola amb els calamars, quan veiem que la ceba comença a agafar color dauradet, afegirem el tomàquet madur ratllat. Uns 20 minuts.
Quan el sofregit està a punt hi afegim el got de vi blanc, la fulla de llorer, la branca de farigola i els pèsols crus.
Quan hagi reduït el vi, hi afegim dos gots d'aigua, la picada, ho salem, ho tapem i ho deixarem coure a foc lent durant 15 o 20 minuts.
Ho provem i rectifiquem de sal si cal.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se