Antulls estofats amb cols de brussel·les

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament netegem les cols, les tallem en dues meitats, i les coem amb aigua i sal, fins que estan cuites al "dente", les escorrem i les fiquem en una paella amb un raig d'oli, els alls laminats i la cansalada tallada a juliana molt fina.
Quan veiem que tot plegat ja està ben fregit, ho reservem.
Seguidament, salpebrem els antulls, i els sofregim a la cassola de terrissa amb un raig d'oli i una mica de llard, fins que estiguin daurats, els retirem i els reservem.
En la mateixa cassola, sofregim: les cebes picolades i dues fulles de llorer.
Tot seguit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet amb un got de vi ranci, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que arrenqui a bullir uns deu minuts, i tot seguit, ja podrem afegir-hi els antulls i les cols, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que els antulls estiguin ben cuits, tot tallant amb unes tisores els cordills que porten els antulls, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Els antulls van sortir al mercat a l'any 1980, de la ma de la Granja Gaia, i ara gairebé totes les parades d'aviram dels mercats, les fan ells mateixos, i són de molt alta qualitat.
Els antulls, són les cuixes de pollastre desossades i farcides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se