Arròs a la cassola amb carxofes, rap i espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, netegem la cua de rap, i la tallem en trossos més aviat petits, i la reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim: les carxofes tallades a lo llarg en trossos fins, la ceba picolada, i els espinacs tallats a juliana molt fina.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, juntament amb 500 grams d'arròs, afegim un bon raig de picada, ho remenem ben remenat, i tot seguit, afegim el rap trossejat, i seguidament, afegim tres cullerots de fumet de peix, i deixem que vagi coent-se a foc baix, tot remenant com si féssim un rissoto, fins que estigui cuit al nostre gust.
Corregim de sal, i si cal més fumet, l'anem afegint tot remenant sense parar.
Quan l'arròs ja esta cuit, el servim a taula amb uns estalvis a sota, deixant-lo reposar uns cinc minuts, abans de treu-rel a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se