Conill al forn amb verdures saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Un wok gran
Una cassola fonda metàl·lica
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, tallem el conill en trossos regulars, conservant tant les espatlles com les cuixes senceres, el fiquem a la safata refractària, el salpebrem, espolsem amb una mica d'herbes provençals,afegim dues fulles de llorer i els alls aixafats, i hi afegim un got de vi ranci i un got de conyac, amb un bon raig d'oli d'oliva, i l'enfornem a 180º, perquè vagi coent-se.
A part, en una cassola fonda amb aigua i sal, fiquem a coure el bròquil tallat a trossos juntament amb les cols tallades en dues meitats, fins que tot plegat estigui cuit al "dente", ho escorrem i ho reservem.
Tot seguit, en un wok amb un raig d'oli, sofregim els xampinyons salpebrats, i quan ja estan mig fregits, afegim les cols i el bròquil, i un cullerot de sofregit, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts, i ho reservem.
Quan el conill veiem que ja gairebé és cuit, retirem la safata del forn, i hi afegim les verdures saltades, pel damunt del conill, i ho tornem a enfornar durant uns dotze minuts, perquè s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa safata amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se