Suquet de rap amb rossinyols de Collsacreu Arenys de Munt (Maresme)
Ingredients
- 1 litre de Fumet de peix casolà
- 1 Patata
- 1 Cabeça d'alls
- 4 Rodanxes de rap d'Arenys
- 50 g de Rossinyols frescos de Collsacreu a Arenys de Munt
- Sal
- Una mica d'aigua, si neccessitem més d'un litre de fumet
Elaboració
Posem en una olla o cassó, el litre de fumet de peix.
Quan arrenqui el bull, hi tirem la patata tallada a daus i, els dents de la cabeça d'alls, sense pelar.
Quan torni a arrancar el bull, ho deixem coure uns 20 minuts màxim.
Passat aquest temps, hi posem las rodanxes de rap amb un polsim de sal.
Ho deixem bullint junt, uns 5 minuts.
Seguidament, hi afegim els rossinyols que previament, hem netajat i, saltat en una paella amb una mica d'oli i sal.
Ho deixem coent, 2 minuts i, llestos.
Comparteix aquesta recepta: