Amanida d'escarola amb seitons en vinagre, arbequines i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana

Elaboració

Primerament, fem els seitons com explico a la meva recepta, i els reservem.
Seguidament, netegem l'escarola a raig d'aixeta, i la anem trencant ben menuda, i la posem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim les olives arbequines i tres cullerots de romesco, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem ben repartit en la safata de porcellana, i ja per acabar, tallem els seitons en dues meitats, i els repartim pel damunt de l'escarola amb el romesco, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se