Mongetes del ganxet fregides amb orella de porc
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una orella de porc de mida grossa
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Aigua
- Un branca d'api
- Una fulla de llorer
- Tres alls pelats
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
- Pebre negre en gra
Utensilis
Una safata gran de porcellana
Una cassola metàl·lica fonda
Un bufador
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, un grapat de grans de pebre negre, una fulla de llorer i una branca d'api, posem a coure l'orella prèviament socarrimada amb el bufador, per tal de treure els pels que pugui tenir,i quan ja és cuita, la traiem i la reservem.
Quan ja és freda, la tallem en tires a juliana, la fiquem en un bol de vidre, l'espolsem amb pebre vermell dolç, la reguem amb oli d'oliva, i la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja estan mig rossos, afegim les mongetes i les fregim fins que estan daurades.
Tot seguit, repartim les mongetes en la safata de porcellana, i tot seguit repartim pel damunt els trossos d'orella i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: