Cigrons estofats amb cocotxes de bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de cigrons cuits a casa
- 500 grams de cocotxes de bacallà
- Sofregit de tomàquet
- Fumet de peix
- Sal
- Pa fregit
- Ametlles torrades
- Tres alls pelats
- Dues cebes tendres picades
- Julivert picat
- Dues fulles de llorer
- Un got de vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un atuell de plàstic
Un morter amb la seva ma
Elaboració
Primerament, en un morter, fem una picada amb: un grapat de pa fregit, un grapat d'ametlles torrades, julivert picat, i un all pelat, ho piquem tot ben picat amb la ma de morter, i tot seguit afegim un cullerot de fumet de peix, ho deixatem i ho reservem.
A part, dessalem les cocotxes de bacallà en un atuell amb aigua, i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: les cebes picades, les dues fulles de llorer, dos alls pelats, i quan tot plegat ja està ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim tres cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui a bullir.
A part, courem els cigrons com explico a la meva recepta i els reservem.
Tot seguit, afegim: els cigrons escorreguts, les cocotxes i la picada, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat, fins que veiem que les cocotxes ja són cuites, i seguidament, ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor-hivern La cuina dels estofats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.