Baldana fregida amb ou ferrat i mongetes del ganxet fregides

Ingredients

  • Una baldana de ceba
  • 100 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Un all laminat

1 racions

Utensilis

Dues paelles mitjanes
Un plat pla gran
Una espàtula metàl·lica plana
Un escuradents

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim l'all laminat, i quan comencí a estar fregit, afegim les mongetes, les fregim, i tot seguit les fiquem repartides per tot el fons del plat.
Seguidament, agafem la baldana de ceba, la punxem amb un escuradents i amb un ganivet de tallar pernil, la tallem en dues meitats a lo llarg, i tot seguit la fregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i quan ja e's ben fregida, la fiquem damunt les mongetes, amb la pell a sota.
Ja per acabar el plat, en una paella amb un raig d'oli d'oliva,esclatem un ou, i fem un ou ferrat, afegim un polsim de sal en el rovell, i amb l'espàtula plana, el posem damunt de la baldana fregida, i ja el podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és un esmorzar de forquilla que tant és pot fer amb baldana de ceba, com amb baldana d'arròs, encara que jo prefereixo la de ceba perquè és més melosa.
Farem tants plats, com persones ens acompanyin a esmorzar.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: