Magret d'ànec a la graella amb allioli i escalivada

Ingredients

  • Un magret d'ànec de mida grossa
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Allioli
  • Un pebrot vermell
  • Una albergínia mitjana
  • Una ceba grossa
  • Oli d'oliva
  • Aigua

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Unes pinces per la graella
Un morter amb la seva ma
Una safata fonda pel forn
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en una safata fonda, fiquem: el pebrot vermell, la ceba, i l'albergínia amb un pessic de sal, un bon raig d'oli d'oliva, un dit d'aigua, i ho enfornem a 180º, fins que tot plegat ja estigui escalivat, ho retirem del forn, i ho deixem refredar. Quan ja tot plegat és fred, ho pelem, ho tallem en trossos menuts, ho fiquem en el bol de vidre, ho salpebrem, hi afegim un raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, i ho reservem.
A part, en el morter, fem un allioli de la manera tradicional, i un cop fet, el reservem.
Seguidament, tallem el magret d'ànec en talls de mig dit de gruix, de manera que en surtin uns dotze talls, els salpebrem i els posem a coure damunt la graella fins que estiguin cuits al nostre gust, i ja els podrem posar en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat, amb una espàtula plana, els untem amb una mica d'allioli, i a la part de baix del plat, fem un niu amb l'escalivada, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1571 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: