Pa blanc

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Barregem primer el llevat amb l'aigua una miqueta tèbia.
Hi posem la farina i amassem bé, incorporant al final la sal i la mantega tova.
Fem una bola i ho tapem, no ho emboliquem ja que podriem ofegar la massa, amb un drap de cotó humit i ho deixem fins que dobli de volum.
Tornem a massar una mica i donem la forma que volem al pa.
Ho posem damunt la safata on s'ha de coure i el deixem créixer una altra vegada.
Una mitja horeta més tard quan ja veieu que ha crescut talleu una mica la massa del damunt, amb un ganivet de serreta, i el poseu al forn que ja tindreu calent a 220º durant mitja hora.

3h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se