Sopa anti-grip

Categoria:
Típica de: catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar les sebes fetes a bocins no massa grossa dins d'una olla amb una mica d'oli, es posa al foc fins que es quedin mig sofregides remenan-les de tan en tan.
Després es cobreixen d'aigua segons la quantitat de sopa que es vulgui fer,si pose el timó i la sal,i es deixe coure uns quinze minuts.
Quant estigui cuit es treu el brot de timó i si tire el pa i es deixa fer cinc minuts mes.
Després es tritura tot ben fi amb la batedora de ma
(Si es bol la seba es pot treure amb un colador i deixar nomes el caldo).
Qui menja sovint d'aquesta sopa segur que s'acosti-pa ben poc.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se