Cranques al vi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem en una cassola àmplia aigua a bullir amb un raig de brandi,
llorer i 4 bones cullerades de sal, amb els ous i ho deixem coure
durant 10 minuts.
Traiem els ous i hi fiquem les cranques de mar.
Quan arrenqui el bull comptem 20 minuts.
Traiem la closca i tirem les ganyes
Traiem el líquid i el posem a la batedora amb la carn de la closca, els ous i el vi blanc
Ho triturem i ho posem dins dels les closques amb ous picats.
Donem uns cops a les potes perquè es pugui extreure millor la carn de dins.
Ja es pot servir el plat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se