Esmorzar de traginers
Ingredients
- 150 grams de mongetes del ganxet cuites
- Una baldana de ceba
- Un pam de xoriç (xistorra)
- Un ou
- Oli d'oliva
- Sal
- Tres alls amb pell aixafats
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim la baldana i el xoriç fins que estiguin ben fregits i ho reservem.
A part, en la mateixa paella amb un raig d'oli, fregim els alls amb pell, i quan ja estan ben fregits, afegim les mongetes i un cop fregides les posem en el plat on les servirem.
Tot seguit, en un costat de les mongetes posem la baldana i el tros de xoriç, i ho retirem.
Seguidament en la mateixa paella amb un raig d'oli d'oliva, farem un ou ferrat, i un cop fet el posarem damunt de les mongetes, i ja tindrem el plat llest per servir a taula.
Notes
Farem tants esmorzars com persones seguin a taula.
Comparteix aquesta recepta: