Esmorzar de traginers

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim la baldana i el xoriç fins que estiguin ben fregits i ho reservem.
A part, en la mateixa paella amb un raig d'oli, fregim els alls amb pell, i quan ja estan ben fregits, afegim les mongetes i un cop fregides les posem en el plat on les servirem.
Tot seguit, en un costat de les mongetes posem la baldana i el tros de xoriç, i ho retirem.
Seguidament en la mateixa paella amb un raig d'oli d'oliva, farem un ou ferrat, i un cop fet el posarem damunt de les mongetes, i ja tindrem el plat llest per servir a taula.

1h

Notes

Farem tants esmorzars com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se