Petxines (zamburiñas) farcides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Netegem les petxines de totes les barbes i les sorres.
Rebutgem la part negra i ens quedem amb la carn blanca i el corall.
Reservem una de les closques per després omplir-la.
En una paella, hi posem una mica d'oli, i hi tirem la ceba ben picada.
Quan estigui transparent, hi afegim el bacó també picat petit i ho sofregim.
Afegim la carn de les petxines tallades per la meitat i li donem voltes.
No s'ha de coure en excés per evitar que s'assequi el marisc.
Amb aquest compost, procedim a omplir les petxines.
Amb l'ajuda d'una cullera, cobrim el farcit amb la maionesa i ho deixem refredar.
Ho arrebossem en farina, ou i pa ratllat i ho fregim en abundant oli ben calent,
únicament per la part del farciment.
Ho deixem en paper absorbent abans de servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se