Peus de porc amb tòfones de Morella
Ingredients
- 4 Peus de porc bullits i tallats per la meitat
- 1 Ceba
- 1 Tomàquet
- 1 Litre de brou de carn
- 20 ml de vi ranci
- 20 g de tòfona negra de Morella
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
En una cassola amb un raig d’oli, sofregim la ceba a foc lent fins que quedi ben rossa,
després hi afegim el tomàquet ratllat i ho deixem coure tot junt, uns 20 minuts.
Hi posem el vi ranci i deixem que s’evapori l’alcohol.
Un cop tenim el sofregit fet, hi posem els peus i el brou sense cobrir-los del tot.
Ho deixem coure tapat a foc baix uns 40 minuts. Hi posem la tòfona negra ratllada.
Ho rectifiquem de sal i ho deixem coure 10 minuts més.
Ho deixem reposar.
Al costat com decoració hi posem una mica de formatge ratllat.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: