Croquetes d'espinacs amb bacó i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana
Una aranya de filferro
Un cassó gran
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic rectangular
Una safata plana

Elaboració

Primerament, en un cassó gran amb aigua i sal, bullim els espinacs i quan ja estan cuits al "dente", els escorrem i els espremem per treure tota l'aigua que tinguin.
Seguidament, picolem els talls de bacó, i els saltem juntament amb els pinyons i quan ja estan una mica fregits, els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, escorrem el pa que hem tingut en remull amb la llet, i el fiquem en el bol juntament amb un ou sencer i els dos alls ratllats, i tot seguit afegim els espinacs i amb les mans ben netes, ho anem pastant com si féssim mandonguilles i un cop tot ben remenat, ho deixem reposar a la nevera tapat amb paper film, unes dues hores.
En el moment de fer les croquetes, anem agafant boles de la barreja i fem les croquetes de forma rodona, les passem per farina, ou batut i pa ratllat, i les fregim amb oli d'oliva, fins que estiguin daurades, i amb l'aranya de filferro, les anem posant en una safata plana amb paper de cuina per treure l'excés d'oli, i tot seguit les fiquem en una safata de porcellana, i ja les podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Quan fem les croquetes, hem de procurar que en surtin unes 36 unitats com a mínim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se