Amanida russa
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Patates mitjanes
- 150 g de Mongeta verda trossejada i congelada
- 150 g de Pastanagues
- 100 g de Pèsols congelats
- 1 Llauna de tonyina d'uns 100 g
- 1 Pot d'olives negres sense pinyol
- 2 Ous durs
- Maionesa casolana
- Sal
Elaboració
Pelem, rentem i tallem les patates a daus petits.
Fem el mateix amb les pastanagues.
En una olla hi posem aigua i una mica de sal.
Quan bull i tirem les patates tallades a daus petits.
Passats uns 8 - 10 minuts hi aboquem la resta.
Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts més.
Els temps el millor és anar-ho provant.
Ho escorrem bé.
Agafem un motlle i hi anem barrejant tots els ingredients
que hem bullit amb miques de tonyina, trossets d'ou dur,
les olives tallades a rodanxes i la maionesa.
Ho posem un ratet a la nevera i ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: