Amanida russa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem les patates a daus petits.
Fem el mateix amb les pastanagues.
En una olla hi posem aigua i una mica de sal.
Quan bull i tirem les patates tallades a daus petits.
Passats uns 8 - 10 minuts hi aboquem la resta.
Ho deixem coure tot junt uns 10 minuts més.
Els temps el millor és anar-ho provant.
Ho escorrem bé.
Agafem un motlle i hi anem barrejant tots els ingredients
que hem bullit amb miques de tonyina, trossets d'ou dur,
les olives tallades a rodanxes i la maionesa.
Ho posem un ratet a la nevera i ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se