Tortellini frescos de pernil curat amb salsa napolitana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa napolitana:

2 racions

Elaboració

De la salsa napolitana:

Tallem la ceba fina i la pastanaga a daus molt petits.
Pelem i piquem els alls.
Posem a escalfar una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Afegim els alls picats i els deixem daurar durant uns 3 o 4 minuts. Els reservem.
En la mateixa paella hi tirem la ceba amb la pastanaga.
Deixem coure uns 20 minuts.
Triturem amb la batedora la ceba i pastanaga però han de quedar trossets.
Afegim a la paella les fulles d'alfàbrega i els alls picats.
Donem voltes durant 1 minut fins que comença a deixar anar l'aroma l'alfàbrega.
Tirem a la paella el puré de tomàquet, la barreja anterior, la sal i el pebre.
Remenem bé i tapem la paella perquè la salsa espesseixi.
Deixem coure uns 30 minuts.
Provem el gust i afegim el sucre si la salsa està una mica àcida.

De la pasta:

En una olla posem aigua, uns 2 litres, i abundant sal.
Quan bull, hi tirem els tortellini i deixarà de bullir.
En bullir de nou, els deixem coure uns 3 minuts.
Els escorrem bé i posem sota l'aixeta per aturar la cocció.

Per acabar:

Posem els tortellini en un plat i per sobre la salsa napolitana calenta al gust.
Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se