Crema freda d'alvocats amb encenalls de pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Cinc escudelles de porcellana
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

En una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim els porros picolats, i quan ja comencen a estar daurats, afegim els alvocats tallats a trossos menuts, ho espolsem amb un polsim de sal i nou moscada, i tot seguit afegim sis cullerots de brou, un raig de nata líquida, i deixem que arrenqui a bullir uns vint minuts.
Passats els vint minuts, passem la batedora elèctrica i ho passem pel colador xinès amb la mateixa batedora, en el cassó on acabarem de fer la crema, sense deixar de remenar amb el batedor de varetes a foc baix, corregim de sal, i un cop feta la crema, la retirem del foc ho deixem refredar, i un cop freda, la fiquem a la nevera fins que està ben fresca i ja la podrem posar en les escudelles amb el porradell picolat i el pernil tallat en juliana ben fina, escampat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se