Cloïsses, carxofes i favetes amb salsa verda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cassola marinera gran
Uns estalvis
Una paella gran
Un colador fi
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i un brot de julivert, posem a coure les carxofes i les favetes, fins que estiguin cuites el "dente", i tot seguit ho colem i reservem, guardant dos cullerots del brou.
A part, en una paella amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses, i un cop obertes, colem el suc, i el reservem en un bol de vidre.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els alls laminats, i quan ja comencen a estar daurats, afegim un polsim de farina i un got de vi blanc, ho remenem amb el batedor de varetes, i tot seguit hi afegim el suc d'obrir les cloïsses i els dos cullerots del brou de coure les verdures, i seguim remenant amb el batedor de varetes.
A continuació, corregim de sal, hi tot seguit afegim : les cloïsses, les carxofes i les favetes, ho espolsem amb força julivert picolat, amb l'ajuda de les nanses de la cassola hi donem unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola i uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se