Espatlles de conill estofades amb cargols i carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana
uns estalvis
una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal, un bitxo petit i una branca de farigola, coem els cargols, fins que estiguin ben cuits, i els reservem.
Seguidament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal, i un brot de julivert, coem les carxofes fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb una mica de llard i un raig d'oli d'oliva, fregim les espatlles de conill salpebrades, amb: les cebes picolades, dues fulles de llorer, els alls aixafats, i deixem que es fregeixi tot ben fregit, i seguidament, hi afegim tres cullerots de sofregit i un got de vi ranci, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi les espatlles, i posem el foc baix, i deixem que vagi coent-se tot a foc lent, fins que les espatlles ja estiguin gairebé cuites, i és llavors que hi afegirem: els cargols i les carxofes, corregirem de sal, i deixarem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, ho retirarem del foc, i ho deixarem reposar cinc minuts, damunt uns estalvis, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: